Szösszenetek az I. Csömöri Pünkösdi Nõi Futsaltornáról

Bánkódhatnak a férfi egyedek, akik nem voltak jelen e remek, jól sikerült délelõttön. Zömmel formás, rövidnadrágos, sportszáras, szõrtelen lábak és tulajdonosaik csaptak össze a Decathlon Sportáruház ajándékaiért. Salgótarjánból két csapat érkezett: a fekete, félelmetes skorpiók, és a pink vadcicák. Szoros mérkõzésen alulmaradtak a csömöri csajok, de a nógrádi edzõk ígéretesnek találták a csapatunkat! Már meghívást is kaptunk a tarjániaknál rendezendõ tornára.
A Siketek FC valóban hallássérült, de annál harciasabb lányai remek csapatjátékkal szorongatták meg az ellenfeleiket. Bronzérem lett a jutalmuk. A tornát a nõi elsõ osztályú bajnokságban játszó Skorpió SC Salgótarján nyerte. Második helyre a Salgótarjáni Vadmacskák értek, akik szintén az elsõ osztályú bajnokság egyik résztvevõ csapata. A csömöri RFC lelkes lányai ígéretes megmozdulásokkal, remek kapusteljesítménnyel 4. helyezést értek el. Az elsõ hivatalos megmérettetés nem okozott csalódást a szurkolóknak, a játékosoknak és Vella Orsolya játékos-edzõnek sem.
Május 21-én a Kihívás Napja keretében a csömöri műfüves pályán (esõ esetén a csömöri sportcsarnokban) megrendezésre kerül egy háromcsapatos minitorna. Meghívott csapatok: Siketek FC, Univerzum II.
Házigazda: RFC Csömör. Minden kedves érdeklõdõt szeretettel várunk!

- Bánhidi Ildikó-