RUBEOLA 25!

 Hetek óta ez járt a fejünkben, a napok nagyon lassan teltek, mintha sosem akarna elérkezni december első napja. Most, hogy túl vagyunk a Club történetének eddigi legnagyobb ünnepén, mindannyian visszaforgatnánk az időt, hogy újra átélhessük! 
 Amikor délután elkezdtek szivárogni az első gyerekek és szülők az üres csarnokba, talán senki sem gondolta, hogy néhány óra múlva mekkora érték lesz egy-egy olyan hely, ahonnan jól látható minden. Az este folyamán közel 800 fő érezte úgy, hogy az elmúlt negyed évszázad Rubeolája hozzátartozik az életéhez. A Horti Gábor konferálása mellett zajló program első harmada a gyerekekről szólt, a kis Tigrisek játékát örömmel teli büszkeséggel követték szüleik és edzőik egyaránt. Később aztán a Szülők meg is mérkőztek az edzői csapattal. Az est egyik fénypontja volt az ovisok bemutatkozása, hiszen az apróságok némelyike alig 4 éves, de már magával ragadta őket a játék. 
 Ezt követően jött a nosztalgikusabb időszak. A hölgyek nyitottak, ahogy illik, izgalmas meccset játszott egymással a mai és a 8 evvel ezelőtti női Rubeola. Utána valódi sztárparádé következett, ugyanis jött az öregfiúk minitorna! Az alapítóknál Milkovits, Kézi, Kilik, Némethy és meg sokan mások, a 2004-es Bajnokcsapat Pelles, Fórizs, Takács, Lichtenberger, Takó, Fülep és Molnár mellett Lódi Tamást is felvonultatta, míg a kilenc éve ezüstöt nyerő csapatban többek között Jávor, Schrancz, Szimcsák és Riscutia is pályára lépett. Remek hangulatban zajlottak a régi sztárok mérkőzései, az eredmény másodlagos volt, fontosabb volt mindenki számára a régi társakkal való találkozás. Igazi családi eseményre kezdett hasonlítani a buli, főként miután az ajándékozásé lett a főszerep. Először Kassay-Kézi Gábor kapott ajándékot több évtizedes munkájának elismeréséül, majd a megszámlálhatatlan utánpótlás játékos vette át elő-karácsonyi ajándékát a vezetőktől, edzőktől. Az egybegyűltek megemlékeztek a tragikusan fiatalon elhunyt Bánka Kristófról is, aki sok szep pillanattal ajándékozta meg egykor a csömöri szurkolókat is. Ezután egy táncbemutatót követően jött a mai csapat bajnoki mérkőzése a Gödöllő ellen. A felvezetés egészen parádés volt, elsötétített csarnok, a csömöri ultra csoport fantasztikusan látványos koreográfiája, majd a kezdőrúgás melyet Mucha József, a legendás bajnokcsapat vezetőedzője végzett el. Természetesen zúgott a vastaps a zsúfolásig megtelt csarnokban. A mérkőzésen korán vezetést szerzett a csapat Jenei góljával, majd Nehéz Krisztián "menetrendszerű" góljának köszönhetően két gólosra nőtt az előny. A vendégek is láthatóan élvezték a hihetetlen hangulatot, szépítettek is, ám Jenei Ottó gyorsan visszaállította a két gólos különbséget. Így fordultak a csapatok, majd a második félidőben közelebb került a Gödöllő egy jól eltalált lövéssel, így a mérkőzés vége előtt a vészkapussal támadtak a pontszerzés reményében. Nem jártak sikerrel, hiszen egy labdaszerzés után Füzy Zsolt a kapujukba emelt, így 4-2-re nyertünk, de dicséret illeti a fiatal gödöllői csapatot is bátor játékáért! 
 Remek mérkőzés volt, méltó az ünnephez, amely még közel sem ért véget ekkor, hiszen jött a születésnaphoz dukáló torta is. Ekkor az ultrák még egyszer bemutatták, hogy kell hangulatot teremteni, bár már nehéz volt fokozni. A torta felszelését és elfogyasztasát követően még órákon át zajlott a buli, amelyen fiatal, felnőtt és öreg egyaránt érezhette, mi tartja egyben ezt a Clubot immár 25 éve!