Női Futsal NB II. – Örömjáték idegenben

Kunhegyesen javítottak a lányok
Az elmúlt heti Szeged elleni fiaskót követően a Szolnok vendége volt női futsal csapatunk az NB II-es bajnokság Keleti-csoportjában. A lányok okulva a második fordulóban elszenvedett hazai vereségből, magabiztos és koncentrált játékkal nyertek 11-3-ra.

A bajnokság harmadik fordulójában a két meccs után négy ponttal álló Szolnok vendége volt Kunhegyesen női futsal csapatunk az NB II-ben, ahol a vártnál könnyedebb győzelmet arattak Tóth László tanítványai. A találkozó első félidejének első fele még nem sejtette, hogy ekkora arányú győzelmet aratnak majd lányaink, de a folytatásban kiütközött a két csapat közötti különbség, ami végül csömöri örömjátékot és gólzáport eredményezett.
Csapatunk három játéknapot követően hat ponttal, 21 rúgott és 15 kapott góllal a harmadik helyen áll jelenleg csoportjában.
Női Futsal NB II. Keleti-csoport, 3. forduló
Szolnok Fanatic SE – Rubeola FC 3-11 (2-6)
Csömöri gólszerzők: Molnár Judit és Nagy Szabina (3-3), Botka Bernadett (2), Mátyás Noémi, Lengyel Zsanett, Orbán Csilla. 
Tóth László edző értékelése: – Nagyon örülünk a magabiztos győzelemnek, amire előzetesen nem számítottunk, ismerve a szolnokiakat, az eddigi eredményeiket. Természetesen nem vagyunk elkeseredve, mert ilyen könnyedén nyertünk, sőt... Az elmúlt heti fiaskót sikerült ezzel valahogyan kompenzálnunk! Az egész csapat jól teljesített, de ezúttal igazán elemében volt a három-három gólig jutó Nagy Szabina és Molnár Judit, valamint az egy gólja mellett hat gólpasszt adó Mátyás Noémi. Gratulálok az egész csapatnak és további sok sikert kívánok a Szolnoknak!
-Hajrá Rubi-