Bokros Gábor, Exclusive Group: Ki ne akarna ide tartozni?

 A Bokros Gábor által megálmodott és vezetett Exclusive Group immár évek óta támogatója a Clubnak, együttműködésünk során több területen is teljes összhangban voltak az elképzeléseink, így túlzás nélkül állíthatjuk, hogy valódi társra leltünk egymásban. Ezek után nem volt kérdés számunkra, hogy a cég által elindított jótékonysági akció megjelenjen a születésnapi rendezvényünkön. A cég tulajdonosával beszélgettünk:

rubeola.hu: Mit kell tudni a cégről, mivel foglalkoztok?

- Cégünk, hazánkban elsőként, Full Service szolgáltatásokat nyújt irodaházaknak, cégeknek, magánszemélyeknek egyaránt. Legyen szó postázásról, takarításról, csapatépítő programokról vagy arculattervezésről. Célunk, hogy minden olyan problémával hozzánk forduljanak, amelyek legyőzhetetlen akadályként jelentkeznek a hétköznapokban, és azokat ki tudják szervezni. Mindemellett karitatív programokat szervezünk, és sportolókat, sportegyesületeket támogatunk.

rubeola.hu: Hogy került képbe a Rubeola FC támogatása?

- A Rubi megőrizte a kezdeti lelkesedésből fakadó őszinteséget, a sport szépségét és az alapelveit. Már az első pillanattól úgy láttuk, hogy érdemes ezt a Csapatot támogatni, hiszen a felnőtt csapat mellett az utánpótlásban játszó srácok is megérdemlik, hogy olyan hátteret kapjanak, ahol a lehető legjobb formát tudják hozni. Mindemellett a Club profi módon képzi a labdarúgókat, és a hangulat is kiváló, mind a stáb, mind a játékosok körében. Öröm azt is látni, hogy szépszámú tábora van az egyesületnek. Ki ne akarna ide tartozni?

rubeola.hu: Hová vezethet a közös út? 

- A közös út az első perctől fogva alapos koncepció szerint van kikövezve. Az első pillanattól kezdve az volt a cél, hogy minél több olyan támogatót irányítsunk a csapat felé, aki a pozitív célokat tartja szem előtt, és tenni szeretne a sportért, az egészségért, a Rubiért. Szerencsére akadnak ilyen partnerek, de természetesen nagy út áll előttünk, így további támogatókat is szívesen látunk. Igyekszünk olyan atmoszférát teremteni, ahol a szponzorok jól érzik magukat, szurkolhatnak, de közben akár új üzleti kapcsolatokra is szert tehetnek.

rubeola.hu: Mit vársz a születésnapi rendezvénytől? 

- Rengeteg boldog embert! Mind a pályán, mind pedig a lelátón, igazából mindenhol. Csodálatos dolog, hogy 25 évet ilyen magas színvonalon tud égni egy Club, akinek mindig sikerült felülkerekedni az éppen aktuális problémákon. Hatalmas erő ez, és hatalmas erő az is, hogy ilyen szurkolók veszik körül ezt a társaságot. Ezen felül az Exclusive Group is készül egy kis meglepetéssel. Idén először nem csak irodaházban, hanem ezen a rendezvényen is megtartjuk a "Mackót minden gyermeknek" programunkat. Macikat vásárolhatnak a gyerkőcöknek a kedves szülők. Egyszerre kettő macit tudnak venni, ebből az egyik a gyermeküké lesz, a másik pedig rászoruló gyerekekhez kerül majd. Erre a macira pedig karácsonyi üzenetet írhatnak, amellyel mosolyt csalhatnak a nélkülöző lurkók arcára.