Új igazolásaink (II.) - Józsa Tamás: Bizakodó vagyok...

A nyári szünetben három, régi-új játékossal erősítettük meg keretünket, akikkel rövid interjúkat közlünk a bajnoki szezon felvezetéseként. Ezúttal Józsa Tamást kérdeztük, aki a tavalyi évben az első osztály egyik élcsapatában is komoly szerephez jutott, ám végül mégis a visszatérés mellett döntött.

rubeola.hu:  Egy év után térsz vissza a Clubhoz, egy NB I-es ezüstéremmel a zsebedben. Milyen érzés volt újra belépni a csömöri öltözőbe?

Józsa Tamás: A csömöri sportcsarnokba való belépés mindig jó érzéssel tölt el. Az itt töltött éveim alatt mindenkivel jó kapcsolatot sikerült kialakítanom, ami a mai napig megmaradt, így amikor visszatértem mindenki nagy örömmel fogadott.

rubeola.hu: Hogy látod, mi változott az elmúlt időszakban?

Józsa Tamás: Én személy szerint sokat változtam. Az elmúlt évben minden nap Dunaújvárosban válogatott edző keze alatt, válogatott szintű játékosokkal edzettem, ennek köszönhetően úgy érzem sokat fejlődtem. Ez ugyanúgy ez elmondható a velem egyidős, sőt a nálam fiatalabb csömöri futsalosokról, akik a tavaly az NB II-ben igenis bebizonyították, hogy van helyük a felnőtt futballban.

rubeola.hu: Hogy sikerült a felkészülés, mire számíthatunk a szezon során?

Józsa Tamás: A felkészülésről annyit mondanék, hogy NB I-es csapatokat megszégyenítő felkészülésünk volt. 1 hét edzőtábor Csömörön, majd újabb 1 hét edzőtábor Tápiószentmártonban a Kincsem Lovasparkban. Ezekben az edzőtáborokban mind taktikailag, mind fizikálisan sokat fejlődtünk, amit majd szeretnénk is bebizonyítani szeptember első napján, a szezon első bajnokiján a szurkolóknak, az edzőknek és legfőképp magunknak. Bizakodó vagyok az idei szezont illetően.

rubeola.hu: Mik a személyes ambícióid a jövőre nézve?

Józsa Tamás: Személyes ambícióm természetesen az, hogy segítsek a csapatnak mind a pályán, mind azon kívül, valamint amellett, hogy közönségszórakoztató, szép futsalt játszunk eredményesek is legyünk és jussunk vissza a csapattal az első osztályba.