Új igazolásaink (I.) - Varsányi Áron: Mintha hazatértem volna

 A nyári szünetben három, régi-új játékossal erősítettük meg keretünket, akikkel rövid interjúkat közlünk a bajnoki szezon felvezetéseként. Elsőként Varsányi Áron utánpótlás-válogatott kapusunkat kérdeztük:

 rubeola.hu: Egy év után térsz vissza a Clubhoz, egy NB I-es ezüstéremmel a zsebedben. Milyen érzés volt újra belépni a csömöri öltözőbe?

Varsányi Áron: A csömöri csarnokba belépni mindig olyan mintha hazatérnék. A portásoktól kezdve a szurkolókig mindenkivel nagyszerű kapcsolatot ápolok ezért nagyon jó érzés olyan emberekkel találkozni mindennap akik tisztelik a munkámat és támogatnak benne. A csapat pedig úgy fogadott mintha el sem mentem volna. Igazi közösséget alkotunk a pályán és azon kívül is. Nagyon izgatott és kíváncsi vagyok az előttünk álló szezon miatt.

rubeola.hu: Hogy látod, mi változott az elmúlt időszakban?

Varsányi Áron: Én változtam az elmúlt időszakban. Az előző idény minden napját, a most már zsinórban másodszor NB I-es ezüstérmet szerző Dunaújvárosban töltöttem ahol mindennap válogatott játékosokkal edzhettem. Hatalmas tapasztalatot jelent ez nekem és remélem hogy ezt tudom majd kamatoztatni. Másrészről Csömörön megindult egy olyan munka, egy olyan felkészülés, amit még futsal berkein belül nem tapasztaltam de nagyon tetszik. Ezek mellett Csömörön, az elmúlt egy évben beértek ha hozzám hasonló, vagy, még fiatalabb játékosok akik idén NB II-ben, de szerintem már NB I-ben is megállnák a helyüket.

rubeola.hu: Hogy sikerült a felkészülés, mire számíthatunk a szezon során?

Varsányi Áron: Elképesztő felkészülésen vagyunk túl a csapattal. 1 hét edzőtábor a csömöri csarnokban plusz 1 hét edzőtábor a Kincsem Lovasparkban. ezidáig edzettünk nagyjából 30-at, ami még NB I-ben is kimagaslóan magas edzésszám lenne. Ezen edzések alapján el kell mondanom, hogy nagyon motivált és felkészült a csapat minden tagja és már tűkön ülve várjuk a bajnokság kezdetét. Szerintem a felkészülésünk és a csapat tagjai alapján nem lehet más célunk csak a dobogó legmagasabb csúcsa!

rubeola.hu: Mik a személyes ambícióid a jövőre nézve?

Varsányi Áron: Nekem az egyetlen célom a jövőre nézve az, hogy a csapatot segítsem bármilyen formában az edzésen, a mérkőzésen, vagy a pályán kívül és hogy közönségszórakoztató, látványos futsalt játszunk egész szezonban.

 

Köszönjük és sok sikert Áron!